Inspiratie

Faith is taking the first step, even when you don't see the whole staircase.

Nike, een hart voor Cerebrale Parese

Justin Gallegos wordt verrast en mag zich voortaan een professioneel atleet noemen.

Coach Benyamine - TRAINM

Je hebt atleten, bodybuilders - crossfitters. En dan heb je Tank Senoussi. Een rolmodel - een mentor - voor ons allemaal. Na een jammerlijk ongeval, kon hij twee jaar geleden amper zijn hoofd nog bewegen. Door zijn kracht, spirit and doorzettingsvermogen, maakt hij vandaag zijn eerste pogingen om te stappen met hulpmiddelen. Samen met het TRAINM team, motiveert hij de patiënten én ouders om te blijven vechten. Wij en Collette kijken alvast op naar zo'n icoon! Whatever you do, you have to keep moving forward. Fall down seven times, stand up eight.

Ga naar de website van TRAINM.

Finley Smallwood

Finley is een pittige 5-jarige uit Eastvale, Californië. Haar mama heet Christina. Samen zijn ze een 'Mommy and Me'-duo die ernaar streeft Cerbrale Parese onder de aandacht te brengen en op te vrolijken! Ze werden bijeengebracht door het wonder van adoptie. Ze documenteren hoe het is om te leven met Cerebrale Parese, een aandoening waar Finley mee leeft. Finley is op zoek naar haar leven: de reis naar het wandelen!

Ga naar de Instagram.


Kylie Van Roeyen

Cerebrale Parese houdt Kylie Van Roeyen (27) niet tegen om ervoor te gaan en te vechten. Ze traint bijna dagelijks in de fitness. Voor velen is ze een bron van inspiratie. Niet alleen schitterend deze prachtige vrouw in de fitness. Ze heeft een veel gevolgde Instagram-pagina en als model doet ze het ook goed. Een inspiratie voor mensen met Cerebrale Parese, maar evenzeer voor mensen die graag in de gym vertoeven.

Ga naar de Instagram.


Collette

Ondanks haar ernstig hersenletsel vecht Collette (3) énorm hard om alles te kunnen wat andere leeftijdsgenoten doen. Ze gaat tot 6 keer per week naar de kinesist. Ze gaat wekelijks naar TRAINM om te stappen in een staprobot. Ze kan stappen en zelfs stukjes lopen zonder hulp. Ze geeft mensen in haar omgeving spontaan een glimlach, hoop en moed.

www.welovecollette.be