WELOVECOLLETTE vzw

Een hart voor kinderen met Cerebrale Parese
U kan giften storten op rekening BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.
Gelieve contact op te nemen indien u een factuur wenst.

Waarom steunen?


In september 2019 richtten wij de WELOVECOLLETTE vzw op, afgekort Collette vzw. Hiermee willen wij de revalidatie van Collette verder bekostigen. Los van de revalidatie van Collette, willen wij de website verder uitbreiden en een infobrochure over Cerebrale Parese creëren. Als ultieme doel hopen wij ook andere kinderen en projecten meer en meer te kunnen helpen met de opbrengsten van de VZW. Dit hangt natuurlijk allemaal af van de steun die wij van u krijgen gezien wij een niet gesubsidieerde VZW zijn. U kan giften storten op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.

Doelstelling 1 : bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Collette
Doelstelling 2 : ontwikkeling informatieplatform website - brochure ed.
Doelstelling 3 : andere kinderen - mensen met Cerebrale Parese helpen - opkomen voor hun rechtenDoneren mogelijk via online Bancontact


Klik op onderstaande knoppen om het gewenste bedrag te doneren. Bij het klikken zal een nieuw venster geopend worden waarin u kan overgaan tot de betaling via Bancontact. U kan eveneens rechtstreeks storten op onze VZW-rekening BE47 7360 6320 6880, dit ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw. Let op: deze bijdragen zijn anoniem. Indien u een bijdrage op naam wilt doen, gelieve dan te storten op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.

vrije donatie donatie 10 euro donatie 25 euro donatie 50 euro donatie 100 euroPrikkels maken vooruitgang


Een boodschap die wij vaak te horen krijgen van dokters en therapeuten is ons dochtertje zoveel mogelijk prikkels te geven. Daarom willen wij dan ook alles wat mogelijk is uit proberen. Hoe meer zij geprikkeld wordt, hoe meer kans op progressie. Wij trachten dan ook alles te voorzien om haar een maximaal aan kansen te geven.Kostenplaatje Collette


Gezien veel gespecialiseerde therapieën in België nog niet erkend werden, worden deze niet terugbetaald door de mutualiteiten. Zo worden TRAINM, ABM en Dolfijntherapie nog niet terugbetaald. Wij kunnen alvast uit ervaring spreken dat TRAINM super efficiënt is en een grote/positieve impact heeft op de ontwikkeling en vooruitgang van Collette. Mede dankzij de sessies in de staprobot, heeft zij enormn veel zelfvertrouwen gekregen en kan Collette nu zelfstandig stappen! In de toekomst staat ABM nog op het programma en wij hopen via crowdfunding ook aan het nodige budget te geraken voor het financieren van Dolfijntherapie. Daarenboven is er door het hoog aantal kinébeurten een hoog aandeel zelf te bekostigen. Hier komen nog de kosten bij met betrekking tot de sondevoeding. Ook aangepast speelgoed, materiaal voor therapie, medicatie,... behoren tot de kosten.

■ TRAINM stapsessies : +/- 90 euro per sessie (wekelijks)
■ TRAINM arm/handsessie : +/- 70 euro per sessie (wekelijks)
■ ABM : +/- 640 euro voor een 4-daagse therapie met 2 sessies van 45min per dag (1200 euro internationale gasttherapeut)
■ MNRI : +/- 2000 euro voor een 5-daagse therapie met 4 sessies van 60min per dag
■ Dolfijntherapie : +/- 15000 euro voor twee weken intensieve therapie
■ Kinesist : +/- 15 euro per sessie (6 keer per week)
■ Detectie-apparatuur epilepsie : +/- 1500 euro voor camera en sensoren (matje)
■ Detectie-apparatuur epilepsie : +/- 1500 euro voor nightwatch (armbandje)
■ EHBO Rugzak met zuurstofsysteem, noodmedicatie, saturatie/hartslagmeter, allerlei : +/- 750 eurosGiften


U kan WELOVECOLLETTE vzw steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van WELOVECOLLETTE vzw op het rekeningnummer BE47 7360 6320 6880. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens anoniem doneren via bancontact (zie boven).


Bedrijven


U kan met uw bedrijf WELOVECOLLETTE vzw steunen door contact op te nemen met info@welovecollette.be. Dit kan zowel een geldelijke steun zijn als een sponsoring van producten. De producten kunnen gebruikt worden tijdens één van de evenementen of verkocht worden ten voordele van de VZW. Uiteraard zullen wij, indien wenselijk, uw bedrijf en/of sponsoring vermelden op onze website. Wij schrijven facturen uit.


Trooper


U kan uw aankopen bestellen via de webshops op Trooper. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar WELOVECOLLETTE vzw. Op die manier steun je WELOVECOLLETTE vzw zonder ook maar €1 extra uit te geven. U vindt alle grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, enz. terug op Trooper.Crowdfunding


U kan zelf crowdfundings op poten zetten tvv WELOVECOLLETTE vzw. De meest gekende website die u hierbij kan helpen is https://www.gofundme.com/.


Evenementen


U kan zelf een evenement organiseren waarvan de opbrengst naar WELOVECOLLETTE vzw gaat. Dit kan een fuif, festival, receptie, kinderfeestje, drink, etc. zijn.Sportprestatie


U kan een (sport)prestatie laten sponsoren waarbij de opbrengst naar WELOVECOLLETTE vzw gaat. U kan een sportprestatie doen ter ere van Collette.Verkoop


U kan producten verkopen ten voordele van WELOVECOLLETTE vzw. U kan eveneens een bepaald deel van de winst op een bepaald product schenken.