WELOVECOLLETTE vzw

Een hart voor kinderen met Cerebrale Parese
U kan giften storten op rekening BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.
Gelieve contact op te nemen indien u een factuur wenst.

Meer info   Initiatieven  Sponsors  Trooper  Media

Dankbaar


Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar wij al onze sponsors zijn. Jullie allemaal zijn mee verantwoordelijk voor de enorme vooruitgang die Collette boekt én voor al het moois dat Collette kan ondernemen naar andere personen en projecten. Dankjewel! Jullie hebben een hart van GOUD, een hart voor Collette en een hart voor kinderen met Cerebrale Parese.SPONSOR ZILVER
Dankjewel voor jullie bijdrage aan Collette vzw.

JC Cars

JC Cars verleent WELOVECOLLETTE vzw financiële steun. JC Cars is een jong bedrijf in Sint-Niklaas met meer dan 10 jaar ervaring in de autosector en aangesloten bij Autoprofit. Hierdoor krijgt u altijd de beste service voor uw wagen (alle merken).

BOGA Marine

Het Spaanse BOGA Team heeft speciaal een armbandje voor Collette ontworpen! Dit Armbandje is geïnspireerd op de Dolfijntherapie en de Droom van veel kleine meisjes, nl. een Zeemeermin zijn! Een groot deel van de opbrengst gaat naar WELOVECOLLETTE vzw.

De Vry Service

De Vry Service sponsort 400 (!) snoepzakjes dewelke verkocht zullen worden door het feestcomité van de gemeente Malle. Het volledige bedrag is ten voordele van Collette vzw. Met De Vry Service uit Malle treft u een ervaren en betrouwbare partner voor de uitvoering van een totale badkamerrenovatie.SPONSOR BRONS
Dankjewel voor jullie bijdrage aan Collette vzw.SPONSOR dankzij jullie STEM
Dankzij jullie stem, werd Collette vzw gesponsord

TORFS FONDS

Met een totaal bedrag van €100 000 geeft TORFS steun aan projecten in binnen- en buitenland. Projecten die zich inzetten om mensen te helpen en werken rond gezondheid, armoede, onderwijs, ondernemerschap... Ook de dieren worden niet vergeten. TORFS steunt 108 projecten waaronder Collette vzw. Met een sponsoring van 1000 euro zijn wij hen enorm dankbaar! Hopelijk kunnen er mooie dingen verwezenlijkt worden met de steun.

TROOPER-Droom

Honderden verenigingen stuurden hun droom naar Trooper vzw. Het publiek kon stemmen wat zij de mooiste droom vond. Collette vzw kreeg de 1e publieksprijs. De droom voor dolfijnentherapie in Curaçao voor Collette kreeg daardoor een financieel duwtje in de rug van 3000 euro. Bedankt Trooper vzw, KBC en Studio100 voor deze fantastische bijdrage.
Sponsors Café Collette

Een initiatief georganiseerd door de ouders van de klasgenootjes van Collette met dank aan :