WELOVECOLLETTE vzw

Een hart voor kinderen met Cerebrale Parese
U kan giften storten op rekening BE47 7360 6320 6880 ten gunste van WELOVECOLLETTE vzw.
Gelieve contact op te nemen indien u een factuur wenst.

Meer info   Initiatieven  Sponsors  Trooper  Media

Om CEREBRALE PARESE (CP) onder de aandacht te brengen en fondsen te werven, verkopen wij de COLLETTE PATCH 2020. Prijs/stuk 10 euro inclusief verzending. Eentje bestellen? Simpel! Stort 10 euro ten gunste van Collette vzw op BE47 7360 6320 6880 met de vermelding “PATCH 2020”. Wij sturen vervolgens op basis van uw bankgegevens (naam en adres) de patch naar uw thuis. Dankjewel! En denk eraan: 6 OKTOBER 2020 is het wereld CEREBRALE PARESE dag.

Mosselen For Life
Opbrengst: 2717,00 euro

De Federale Politie zamelde voor Collette vzw maar liefst € 2.717,00 in met de Mosselen For Life. Ze steunden ook vzw Prinses Harte. Dankjewel voor jullie initiatief en de mooie opbrengst. Jullie zijn fantastisch!

Kerstzangers
Opbrengst: 111,00 euro

De kerstzangers van de academie Turnhout zongen 111 euro (!) bij elkaar. Zij gaven een openluchtconcert in de winkelstraat Gasthuisstraat te Turnhout. Dankjewel voor dit superleuke initiatief!

FC Eulegoem
Opbrengst: 400,00 euro

De kanjers van FC Eulegoem spokelden maar liefst 400€ bij elkaar tvv Collette vzw. Vier. Honderd. Knap toch?! Daarnaast haalden ze in het kader van de Warmste Week nog 100€ bij elkaar voor CuPerheroes. Helden! Hartverwarmend dat ook de club KSK Oelegem en de reserven van KFC Broechem mee een duit in het verzamelzakje deden.Olifantenpins
Opbrengst: initiatief loopt nog

Knuffels met een missie steunt dit jaar niet 1, maar 2 vzw's. Prachtige olifantenpins worden verkocht ten voordele van Eleonoor vzw en Collette vzw. Een enorm mooi gebaar van de persoon achter deze online webshop.

Collette Armbandje
Opbrengst: initiatief loopt nog

Een fantastisch mooi initiatief door BOGA. Een armbandje speciaal voor Collette vzw.
Het Spaanse BOGA Team heeft speciaal een armbandje voor Collette ontworpen! Dit Armbandje is geïnspireerd op de Dolfijntherapie en de Droom van veel kleine meisjes, nl. een Zeemeermin zijn! Een groot deel van de opbrengst gaat naar WELOVECOLLETTE vzw.

Dolfijnsnoepjes Immaculata
Opbrengst: 808,00 euro

Immaculata, een school in Malle, verkocht dolfijnsnoepjes tvv Collette haar dolfijntherapie. De opbrensgt van 808,00 euro zal naar de Dolfijntherapie gaan. Collette zal deze hopelijk in maart kunnen volgen.Wafelbak voor Collette
Totale opbrengst: 815,00 euro (incl. handgemaakt)

Franky, een sympathisant, bakt wafels en verkoopt deze tvv Collette vzw. Wij hebben zijn wafels alvast voorgeproeft en ze zijn overheerlijk!

Handgemaakt voor Collette
Totale opbrengst: 815,00 euro (incl. wafels)

Franky, een sympathisant, ging niet alleen zelf aan het werk. Ook zijn vrouw draagt haar steentje bij en maakte allerlei spullen tvv Collette vzw: knikkerzakjes, handtasjes, kerstballe, warmtezakjes enzovoort. Fantastisch!

Malle - Kerstmarkt
Totale opbrengst: 6500,00 euro (incl. kalenders en snoep)

Zet zondag 8 december alvast in jullie agenda's. Die dag zal er een kersmarkt doorgaan aan Kasteel de Renesse te Oostmalle. Er zal een kraampje ten voordele van WELOVECOLLETTE vzw staan. De medewerkers van de gemeente zullen hier jenever en hamburgers verkopen. De opbrengst gaat naar Collette.Malle - Snoepjes
Totale opbrengst: 6500,00 euro (incl. kalenders en kerstmarkt)

De medewerkers van de gemeente Malle verkopen snoepzakjes aan 5 euro per zakje tvv WELOVECOLLETTE vzw. Bestellen/kopen via het feestcomité van de gemeente Malle of via onze webshop.

Malle - Kalender
Totale opbrengst: 6500,00 euro (incl. snoep en kerstmarkt)

De medewerkers van de gemeente Malle zullen de jaarlijkse gemeentekalenders (jaar 2020) verkopen tvv WELOVECOLLETTE vzw. In de kalenders worden jobs ingevuld door kinderen. Een fantastisch toffe kalender! Prijs voor een kalender: 10 euro.

SP Neuro Kerstmarkt
Opbrengst: initiatief loopt nog

SP neuro zal op zaterdag 7 december en zondag 8 december met een kraampje op de Kerstmarkt in Turnhout staan. Zij zullen oa knutselwerkjes verkopen tvv Collette. Locatie: zaal Meulentiende, achter de kerk van Goddelijk Kind Jezus, Turnhout. Doorlopend van 9u tot 17u.Gebuurt voor Collette
Opbrengst: 685,00 euro

Het gebuurt Schrobbershoek in Oostmalle schonk de opbrengst van zijn jaarlijkse tombola aan de ouders van Collette (3). Met het geld kan Collette haar dure niet-terugbetaalde staptherapie in TrainM in Antwerpen verder zetten. Haar ouders dromen ook van dolfijnentherapie.

Knuffels voor Collette
Opbrengst: initiatief loopt nog

Enkele collega's zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het breien en haken van allerlei leuke spullen zoals schattige knuffels en mooie mutsen. Zij zullen dit via hun eigen netwerk verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar WELOVECOLLETTE vzw. Een warme knuffel voor deze geweldige collega's.

Correctional Officers
Opbrengst: initiatief loopt nog

In de Penitentiaire Inrichtingen over heel België worden patches verkocht ten voordele van WELOVECOLLETTE vzw. Het is niet alleen een steun voor het goede doel, maar ook een symbool van respect voor de cipiers die te vaak negatief in beeld worden gebracht.SP Neuro loves Collette
Opbrengst: initiatief loopt nog

SP neuro zal gedurende een jaar verschillende inzamelacties houden gaande van een rommelmarkt, standje in het ziekenhuis, kledingmarkt, zangavond tot een wafelverkoop. De opbrengsten gaan naar de revalidatie van Collette.

Een ticket voor Collette
Opbrengst: initiatief loopt nog

De voetbalman laat zich gratis uitnodigen door elke voetbalclub ter wereld. De waarde van het inkomticket wordt door Voetbalman integraal doorgestort naar het goede doel. Met volle overtuiging wilt hij zijn project koppelen aan Collette vzw. "Voetbalman - Een ticket voor Collette", onder deze simpele noemer zet hij zijn tocht langs de kalklijnen verder. Dit ten voordele van Collette!

Collette naar de Dolfijnen
Opbrengst: initiatief loopt nog

Crowdfunding waarmee we Collette (3) dolfijntherapie willen laten volgen in 2020. De ouders hebben veel geluisterd naar de ervaringen van andere ouders met CP kinderen en zij hebben hen super enthousiast gemaakt omtrent de therapie! Los van de waanzinnige vooruitgangen, is de therapie eveneens een leuker alternatief voor de dagdagelijkse kinesitherapie. Voor Collette zal dit maw een boost zijn om zich te blijven inzetten!Café Collette
Opbrengst: 4619,00

De ouders van de klasgenootjes van Collette organiseerden op de laatste schooldag een evenement ten voordele van Collette haar revalidatie. Het was een leuke dag voor jong en oud met tal van activiteiten, eten, versnaperingen en drank. Dit met dank aan de middenstand van Malle en enkele bedrijven uit de Kempen. Deze prachtige dag bracht meer dan 2500 euro op!

Brandweerman doet Silverrun
Opbrengst: 3391,00 euro

Op zondag 9 juni nam brandweerman Jelle deel aan de Silverrun in Antwerpen en beklom hij in zijn interventiekledij mét ademlucht de toren. Een toren met maar liefst 640 treden! Zijn sportieve actie gebruikte hij om een centje in te zamelen voor het klasgenootje Collette van zijn dochter. De stunt bracht 3391 euro op!

De Lolle Potters Triatlon
Opbrengst: 325,00 euro

Het Oostmals geburt De Lolle Potters schonk 1 euro per inschrijving van hun jaarlijkse triatlon aan Collette haar revalidatie. De triatlon ging door op zaterdag 29 juni in Oostmalle. Een geslaagde editie én een mooi bedrag van 325 euro voor het goede doel.The United Crew
Opbrengst: 540,00 euro

Vrienden van verschillende eenheden van de Lokale Politie van Antwerpen voorzagen een collectebus (spaarvarken) tijdens hun jaarlijkse fuif. De inhoud van 540 euro schonken zij - via de IRON MAN van Dirk Van Camp - aan Collette haar revalidatie.

Collectebus Megafit Oostmalle
Opbrengst: 30,00 euro

In de fitness MEGAFIT te Oostmalle heeft men een lege proteïnebus omgevormd tot colletectebus. De inhoud van 30 euro schonken zij - via de IRON MAN van Dirk Van Camp - aan Collette haar revalidatie.

The Iron Man Dirk Van Camp
Opbrengst: 4390,00 euro

Vriend Dirk Van Camp - Inspecteur van Politie in PZ Antwerpen - nam op zaterdag 25 mei 2019 deel aan de Triathlon Iron Man op Lanzarote, Spanje. Zijn prestatie bracht 4390 euro op ten voordele van Collette haar levenslange revalidatie. Bedankt!Didier Lemeer stapt Dodentocht
Opbrengst: 3855,00 euro

Vriend Didier Lemeer - penitentiair bewakingsassistent in de gevangenis van Antwerpen - haalt 3855 euro op voor Collette. Hij wandelde de volledige dodentocht van 100 km te Bornem en omgeving. Bedankt!

Summerbreak '18
Opbrengst: 3950,00 euro

Vrienden van de Lokale Politie van Antwerpen organiseerden een zomerevenement in Club Regatta aan het Galgenweel op Linkeroever. Een BBQ, wakeboardevent en grote afterparty brengen samen 3950 euro op. Bedankt!

T-Shirts voor Collette
Opbrengst: initiatief loopt nog

Vrienden van de technische dienst van de Lokale Politie van Antwerpen ontwerpen t-shirts. De opbrengst van de interne verkoop willen ze aan Collette haar revalidatie schenken. Tientallen t-shirts werden reeds verkocht. Bedankt!